Over ons

Meer dan 20 jaar ervaring als schilder

Jurgen Van Doorne erfde de liefde voor het schilderen van zijn vader Fons Van Doorne. Hij was vele decennia actief als schilder in Bornem en omstreken. Fons was de leermeester voor Jurgen. Al op jonge leeftijd kreeg hij het schilderen met de paplepel ingegoten.

JVD_ 001Op leercontract bij vader Fons

Op zijn zestien jaar ging Jurgen Van Doorne op leercontract bij het schildersbedrijf waarvoor ook vader Fons werkte. Samen met zijn vader vormde hij één schildersteam. Al doende leerde de jonge Jurgen de stiel onder het strenge oog van vader Fons.

Meteen na het behalen van zijn schildersdiploma ging de negentienjarige Jurgen aan de slag bij schildersbedrijven uit de buurt. Daar bracht hij zowel schilderwerken voor particulieren als grotere projecten tot een goed einde. In 2000 startte Jurgen als zelfstandige schilder, in 2005 richtte hij de bvba op.

De kwaliteit primeert

Elke opdracht voeren Jurgen en zijn medewerkers uit alsof het voor henzelf is. De kwaliteit en de verfijnde afwerking primeren. Jurgen onderscheidt zich in de schilderswereld als absolute perfectionist. Het moet perfect zijn. Dit streven komt tot uiting in een doorgedreven voorbereiding én een piekfijne afwerking van elke opdracht. Bekijk enkele van onze realisaties.

JVD_ 004Onze missie?

Met een hoge afwerkingsgraad en sfeer creëren wij een meerwaarde voor jouw interieur zodat je volledig tot rust komt en zich thuis voelt. Deze meerwaarde uit zich ook in een stijgende waarde van je eigendom

Ook vloerbekleding en raamdecoratie

Naast schilderwerken en behangen breidde Jurgen Van Doorne de dienstverlening op verzoek van onze klanten uit met gordijnen en het plaatsen van vinylvloeren en laminaatparket. Zo bieden we een totaalservice voor een volledige make-over van je interieur.

Schilder voor Klein-Brabant

Jurgen Van Doorne en zijn team werken voor klanten die kwaliteit en vakmanschap naar waarde schatten. Wij richten ons hoofdzakelijk op schilderwerken op het snijpunt van de drie provincies Vlaams-Brabant, Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Concreet spreken we over de gemeentes Bornem, Sint-Amands, Puurs, Temse, Londerzeel, Willebroek,…. Uiteraard vormen ook opdrachten buiten deze regio geen enkel probleem.


Schilder BornemSchilder TemseSchilderwerken AntwerpenSchilderwerken BornemSchilderwerken Londerzeel
Schilderwerken MechelenSchilderwerken Sint-NiklaasSchilderwerken Temse